Smernica MF SR, ktorou sa určujú podmienky pre uplatňovanie dotácií k cenám tepelnej energie dodávanej domácnostiam a spôsob ich čerpania
Jednotlivé body Smernice Ministerstva financií Slovenskej republiky o podmienkach pre uplatňovanie dotácií k cenám tepelnej energie dodávanej domácnostiam a spôsob ich čerpania. Smernica nadobudla platnosť 1.9.1997.