Európske cesty zemného plynu - Petrík, Tedoro
Vzájomné prepájanie plynárenských sietí v Európe. Projekty tranzitných plynovodov označované ako Projekty roku 2000: Yamal-Europe, NorFra, Netra, Maghreb - Europe, Tenp - Transitgaz, LNG. Faktory vplývajúce na vývoj skutočnej spotreby zemného plynu na Slovensku. Spotreba zemného plynu v r. 1996 na Slovensku, v Česku, Maďarsku, Poľsku a Rakúsku. Spotreba zemného plynu v r. 1995 na Ukrajine. Strategické smery exportu ruského zemného plynu.