Ľahší vstup do rozvojového sveta - Janoška, Juraj
Dohoda WTO o liberalizácii finančných služieb. Trh, ktorý dohoda zasiahne. Nadobudnutie účinnosti dohody. Názory na liberalizáciu vyspelých a rozvojových štátov.