Chemický priemysel pre ekológiu využitie opotrebovaných ropných olejov ako druhotnej suroviny - Šišková, Hana
Ekologizácia podnikov Benzinolu, a.s. Bratislava. Program skvalitňovania životného prostredia, do ktorého sa zapojil Benzinol v r. 1996 - Responsible Care (Zodpovednosť a starostlivosť o zdravie, bezpečnosť a životné prostredie). Recyklácia nebezpečného odpadu. Údaje týkajúce sa emisie ovzdušia, znečistenia vody a nebezpečného odpadu za obdobie rokov 1992 - 1996.