Svetová ekonomika - Hajšel, Robert
Z obsahu: Európska komisia: V roku 1997 sa hospodársky rast v pridružených krajinách znížil. Napriek silnému hospodárskemu rastu a nízkej inflácii sa makroekonomická nerovnováha na Slovensku prehlbuje. Profil ekonomického rastu v asociovaných krajinách má viac odlišností.