Nevyhnutnosť zásadných opatrení tendencie slovenského priemyslu za päť rokov štátnosti - Magvaši, Peter
Slovenský priemysel v percentách. Priemysel pred rokom 1989 a v ČSFR. Dopad zastavenia zbrojárskej výroby na slovenskú ekonomiku. Vývoj slovenského priemyslu. Dôležité skutočnosti vplývajúce na slovenský priemysel v uplynulom päťročnom období. Problémové oblasti slovenského priemyslu. Tri fázy privatizačného procesu.