Nevyhnutnosť zásadných opatrení - Magvaši, Peter
Negatívny dopad podkapitalizácie na podnikateľskú sféru. Skutočnosti vplývajúce na nefunkčnosť kapitálového trhu na Slovensku. Nestabilné právne prostredie pre podnikateľov. Vzťahy medzi odbormi a zamestnávateľmi. Slabá konkurenčná schopnosť slovenských výrobkov. Potrebné opatrenia v podnikateľskej sfére.