Verejný sektor - Reiselová, Eva
Z obsahu: Project Parity pomáha ženám uplatniť sa vo vedúcich pozíciách. Aj na Slovensku sú snahy o kvantifikáciu neplatenej práce v domácnosti. Na problémy sa nemožno sťažovať, treba ich riešiť, hovorí členka Klubu profesionálnych žien.