Exportná orientácia v ekonomickej stratégii - Oberhauser, Ján Artur
Skúsenosti rôznych krajín s proexportnou orientáciou. Paradox proexportnej orientácie vo vojnou postihnutých hospodárstvach. Prelomový moment alebo postupné zmeny smerom k proexportnej orientácii. Príklad prelomového momentu na krajinách OPEC a OAPEC. Začiatky nástupu proexportnej orientácie a nevýhody malých štátov. Úspech Japonska a porovnanie s krajinami ANIZ. (Pokračovanie seriálu z čísla 10, ďalej v čísle 20).