Komunikovať neznamená hovoriť - Gažová, Zuzana
Všeobecne o rozhovoroch v personálnej práci. Vlastnosti správneho personalistu. Empatia. Ako viesť rozhovor so zamestnancom. Osobitný prístup personalistu podľa typu rozhovoru.