Kto sa nemení, zostáva rovnaký rozhodujúcim aktívom organizácie sa stáva schopnosť meniť sa - Krško, Marián
Potreba zmien v slovenských podnikoch. Definovanie pojmu kapacita zmeny. Tri štádiá zmeny. Úlohy vedúceho pracovníka v jednotlivých štádiách. Prínosy zmien v podniku.