[Manažment] - Thomasová, Elena
Recenzia knihy M. Sedláka Manažment, ktorá vyšla vo vydavateľstve Elita v roku 1997. V knihe nájdete v jednotlivých kapitolách rozpracované nasledujúce témy: Nové požiadavky na manažérov. Škola manažmentu. Japonský a americký manažment. Rozhodovací proces. Plánovanie a kontrola v organizácii. Typy organizačných štruktúr. Riadiaci aparát firmy. Ako správne viesť ľudí. Typy manažérov. Rozvoj manažmentu na prahu 21. storočia.