Marketing v zdravotníckej praxi peripetie privatizácie v primárnej zdravotníckej starostlivosti - Kuvíková, Helena
Kritériá výberu banky pri zakladaní bežného účtu začínajúcim lekárom - podnikateľom. Ako získať bankový úver na podnikanie. Ako podať žiadosť o úver. Úverová zmluva. Spôsoby ručenia za úver. Druhy úverov z hľadiska času. Leasing.