Efektivita záväzkových vzťahov a tvorba trhového prostredia v našich podmienkach - Mamojka, Mojmír
Efektivita zmlúv ako základnej nosnej formy záväzkových vzťahov podnikateľských subjektov. Podceňovanie právnych aspektov obchodných vzťahov zo strany podnikateľských subjektov. Hodnotenie niektorých ustanovení Obchodného zákonníka, ktoré sa týkajú efektivity záväzkových vzťahov a v rámci nich vzťahov zmluvných.