Činnosť poisťovacieho makléra na slovenskom poistnom trhu - Vrabko, Marián
Problematika poistného zabezpečenia majetku. Charakteristika poisťovacieho makléra v direktíve Európskej únie z roku 1976. Hlavné úlohy poisťovacieho makléra. Právny rámec pôsobnosti makléra na slovenskom poistnom trhu.