Zaměstnávání cizinců a občanů Slovenské republiky - Pelikán, Milan
Základné informácie pre zamestnávateľov o možnostiach zamestnávania cudzincov a osôb bez štátnej príslušnosti v Českej republike a o vzájomnom zamestnávaní občanov ČR trvale žijúcich na území ČR a občanov SR trvale žijúcich na území SR na území druhého štátu. Povinnosť registrácie týchto zamestnancov. Hmotné zabezpečenie uchádzačov o zamestnanie. Dane a sociálne zabezpečenie.