Spor o legálnosť transformácie investičných fondov stále nie je definitívne ukončený - Žitňanský, Eduard
Príčiny transformácie investičných fondov (IF) na akciové spoločnosti. Obchodovanie IF na kapitálovom a peňažnom trhu. Perspektíva vzniku zákona o komisii pre cenné papiere v roku 1998. Spory medzi IF a Ministerstvom financií SR, príčiny sporov.