Firemná a marketingová kultúra - Hanuláková, Eva, 1964-
Štyri typy marketingovej kultúry. Primárne a sekundárne kritériá marketingovej kultúry. Typický vývoj marketingovej kultúry vo firme. Proces implementácie marketingu a konečný marketingový výkon firmy. Návod na úspešné zostavenie marketingovej stratégie. Súvislosť medzi marketingovou kultúrou a nástrojmi marketingového mixu.