Firemná a marketingová kultúra - Hanuláková, Eva, 1964-
Kultúra medzinárodnej firmy vyjadruje národnú kultúru. Typy medzinárodnej firemnej kultúry. Stratégia a metódy vstupu firmy na zahraničný trh. Spoločné podnikanie zahraničných partnerov. Modelovanie medzinárodných podnikových kultúr.