Reality - Zverková, Daniela
Z obsahu: Stavbár posudzuje dom ako technický objekt, kým ekonóm ako firmu, ktorá má svoje náklady a výnosy. Oceňovanie zálohov je najmenej prepracovanou časťou úverových obchodov. Ivamoza je súčasťou projektu regionálneho rozvoja Podunajska. Každý vlastník bytu je od začiatku roka priamo daňovníkom.