Chcete si zariadiť predajňu? - Čihovská, Viera
Usporiadanie predajne v závislosti od ponúkaného tovaru. Súradnicové a voľné usporiadanie. Butikové usporiadanie. Materiálno-technické vybavenie predajne a vybavenie uľahčujúce chod firmy.