Skromná ponuka horkej čokolády - Lacková, Alica
Výroba čokolády. Zdokonaľovanie čokoládovej hmoty tzv. konšovaním. Časté chyby spôsobené nesprávnym skladovaním čokolády. Testovanie štyroch druhov horkých čokolád so zameraním na dodržanie hmotnosti, senzorické vlastnosti, informatívnosť a estetickú stránku obalu. Na poslednom mieste slovenská Deva.