Inštitúcie Európskej únie - Nováčková, Daniela
Pohľad na činnosť a kompetencie inštitúcií Európskej únie. Európsky súdny dvor. Súd prvej inštancie. Rozpočtový dvor. Hospodársky a sociálny výbor. Výbor regiónov. Európska investičná banka.