Územné finančné orgány - Králik, Jozef
Územné finančné orgány sú jedným z druhov orgánov štátnej správy. Ich sústavu tvoria Ústredné daňové riaditeľstvo Slovenskej republiky, daňové úrady a správy finančnej kontroly. Základná právna úprava je zabezpečená zákonom č. 254/1993 Z.z. v znení neskorších predpisov. Celkový pohľad na činnosť a kompetencie územných finančných orgánov.