Centrálne banky
Charakteristika a postavenie centrálnych bánk vo Francúzsku, Holandsku a Belgicku. Autor nadväzuje na článok, ktorý bol uverejnený v Slovenskom Profite, č. 51/1997 od E. Hlavatého a pojednával o nezávislosti centrálnych bánk.