Svetová ekonomika - Čalfová, Jana
Z obsahu: Prioritou troch pobaltských republík je skoré členstvo v NATO a EÚ. Estónsko: Pobaltský tiger smeruje do Európy. Litva: Ekonomický líder bývalého socialistického Pobaltia. Lotyšsko: Vysoký rast aj napriek meškaniu s privatizáciou.