János Kornai: Odďaľovanie nevyhnutných reformných opatrení vedie k ekonomickej katastrofe - Kornai, János
Rozhovor s J. Kornaiom (maďarský ekonóm svetového mena). Komparácia kapitalizmu a socializmu. Kapitalizmus, socializmus a demokracia. Prvá fáza reforiem v postsocialistických krajinách. Inštitucionálna reforma postsocialistickej spoločnosti. Problém odďaľovania nevyhnutných ekonomických reforiem. Vzťah demokracie a súkromného vlastníctva. Reforma sociálneho sektora.