Internet - prevrat v reklame? reklamné agentúry si nové médium nevšímajú - Benka, Marián
Využitie systému NetBanner (Webner, s.r.o.) ako reklamných stránok firiem v Internete. Stránky, ktoré sú najviac zastúpené na slovenskom Internete. Výsledky výskumu, ktorý uskutočnila agentúra Webner, s.r.o. v spolupráci s agentúrou Focus týkajúci sa očakávania užívateľov Internetu v oblasti reklamy. Zhodnotenie slovenského trhu s internetovskou reklamou. Najaktívnejší firemní inzerenti.