J. Foltín: Ochranné opatrenia v zahraničnom obchode v roku 1997 zaúčinkovali - Švec, Peter
Zmiernenie výšky deficitu zahraničného obchodu SR v r. 1997. Zníženie pasívneho salda zahraničnoobchodnej bilancie oproti r. 1996. Deficit obchodnej bilancie a HDP. Dovoz a vývoz SR v roku 1997. Rozpočtové hospodárenie vlády. Prognóza zahraničného obchodu SR na rok 1998. Pokles obchodnej výmeny SR s ČR.