Štátna kasa zostáva skúpa železnice potrebujú peniaze, aby sa vlaky rozbehli - Holub, Milan
Problémy, ktoré rieši podnik Železníc Slovenskej republiky. Dotácie železniciam v SR a v okolitých štátoch za rok 1996. Dĺžka železničných tratí v SR a okolitých štátoch. Zvýšenie železničnej kontroly. Nová cenová politika. Obsah dlhodobého rozvoja železníc do roku 2010. Celková suma potrebných investícií do rozvoja železníc.