Centrálne banky
Organizácia a postavenie centrálnych bánk v USA a v Českej republike. Úloha Federálneho rezervného systému. Základné ustanovenia upravujúce súčasné postavenie a vzťahy Českej národnej banky. Právomoci ČNB.