Sociální zabezpečení v sociálním státu - Večeřa, Miloš
Výklad pojmu sociálny štát. Faktory pôsobiace na vytváranie sociálneho štátu. Ideál sociálnej spravodlivosti. Myšlienkové konštrukcie spravodlivého usporiadania spoločnosti.