Poľnohospodárstvo a výživa - Janků, Jana
Z obsahu: Vízia o poľnohospodárstve budúceho tisícročia: zdravé potraviny a obchod bez hraníc. Uspieť na nemeckom trhu sa darí čoraz viacerým slovenským výrobcom.