Rozhodovacia činnosť súdov vo veciach sociálneho zabezpečenia - Závadská, Elena
Otázky rozhodovacej činnosti súdov na úseku sociálneho zabezpečenia. Historický vývoj právnej oblasti sociálneho zabezpečenia na území Slovenska.