Vzťah ekonomickej a sociálnej politiky a náčrt možných ciest riešenia zdrojov financovania sociálneho zabezpečenia - Szabó, Michal
Základné vzájomné vzťahy medzi hospodárskou politikou a sociálnou politikou. Prechod zo systému sociálneho zabezpečenia na systém sociálneho poistenia. Finančné zdroje a hľadanie východísk na zlepšenie zdrojovej situácie v sociálnej politike. Financovanie systémov sociálneho zabezpečenia.