Porovnávať sa nie je slušné? - Drgoncová, Jana
Podmienky, za ktorých možno použiť porovnávaciu reklamu podľa smernice EÚ 97/55/ES. Požiadavky, ktoré by mali byť súčasťou vnútroštátnych predpisov. Klauzula minimálnosti. Sankcie pri nezapracovaní smernice do vnútorných predpisov členských štátov EÚ.