Akcie odporúčame držať na úkor pravidelnej dividendovej politiky dáva a.s. Laktis prednosť masívnemu investovaniu - Kukučka, Jaroslav
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti Laktis Žilinské mliekarne, a.s. Žilina. Základná charakteristika spoločnosti. Problémy slovenského mliekarenstva. Nákup mlieka. Hlavné výrobkové skupiny. Realizácia produkcie na slovenskom a zahraničnom trhu. Ocenenia výrobkov cenou Slovak Gold. Ekonomické a finančné ukazovatele akciovej spoločnosti. Obchodovateľnosť akcií. Štruktúra akcionárov. Likvidita spoločnosti. Swot analýza.