Odolná ekonomika? turecké hospodárstvo sa drží napriek politickým problémom - Barham, John
Črty tureckého podnikania. Konjunktúra tureckej ekonomiky. Spolupráca s Európskou úniou. Dôvody slabého záujmu zahraničných investorov. Zahraničné spoločnosti podnikajúce v Turecku. Vnútorná politická situácia. Obchodná bilancia v Turecku. Turecké bankovníctvo.