Rizikový kapitál odvážnemu šťastie praje alebo riziko s vysokými výnosmi - Kšinský, Ján
Získavanie finančného kapitálu formou fondov rizikového kapitálu. Kritériá výberu projektov. Objem celosvetového trhu rizikového kapitálu. Použitie rizikového kapitálu. Skúsenosti zo zahraničia. Zastúpenie rizikového kapitálu v priemyselných sektoroch EÚ. Vznik dohody podnikateľa s investorom. Príjmy do štátneho rozpočtu. Pôsobenie súkromných rizikových investorov zo zahraničia.