Vývoj sociálneho zabezpečenia zamestnancov verejnej služby - Hrvol, Miloš
Vymedzenie pojmu verejná služba. Vývoj postavenia štátnych zamestnancov do prijatia zákona č. 99/1948 Zb. o národnom poistení. Vývoj postavenia verejných zamestnancov od r.1948 do r.1950. Vývoj po r.1950. Legislatívny prehľad.