Problémy s dumpingom za nízku prepoistenosť v oblasti životných poistení môžu aj daňové predpisy - Uherčíková, Ľubica
Rozhovor s Ľubicou Uherčíkovou, generálnou riaditeľkou Českej poisťovne - Slovensko, a.s. o práci poisťovne na slovenskom poistnom trhu. Oblasť podnikania. Pripravované produkty. Riešenie nízkeho objemu realizovaných životných poistení na Slovensku. Pripravovaný návrh zákona na prechod zákonného poistenia zodpovednosti z prevádzky motorových vozidiel na povinne zmluvné poistenie. Klientela poisťovne. Dokazovanie poisťovacieho podvodu. Objem nahlásených škôd z obdobia povodní. Špecifiká slovenského poistného trhu v porovnaní s Českou republikou.