K chápaniu práva v právnom štáte habilitačná prednáška - Bröstl, Alexander
Chápanie práva v právnom štáte. Vymedzenie práva a jeho kontextov v právnom štáte, pri rozbore účelu práva (zákonov) vo vzťahu k ochrane slobody, spravodlivosti a právnej istoty.