Právna úprava reklamy v právnom poriadku Slovenskej republiky - Vozár, Jozef
Analýza zákona o reklame. Reklama tabakových, alkoholických výrobkov a liečiv. Orgány dozoru nad dodržiavaním zákona o reklame a zákona na ochranu nefajčiarov. Orgány etickej samoregulácie.