Hrozbou je konkurencia akcie a.s. Šuriansky cukrovar odporúčame predať, nie sú atraktívne v oblasti výnosovosti na akciu - Kukučka, Jaroslav
Vývoj a história podniku Šuriansky cukrovar, a.s., Šurany. Spracovanie cukrovej repy a výroba cukru. Finančná situácia spoločnosti. Riešenie prebytku spracovanej cukrovarníckej suroviny. Ročný objem odbytu cukru za r. 1996. Ekonomicko-finančná pozícia firmy. Likvidita akcií spoločnosti. Dividendová politika. Koeficient likvidity (1993-1996). Štruktúra akcionárov k 31.10.1997.