Nevyužitá brána na východ v Bielorusku podniká iba desať spoločných podnikov - Matejovič, Róbert
Politicko-ekonomická situácia v Bielorusku. Obchodno-hospodárske vzťahy s Ruskom. Objem potrebných zahraničných investícií. Zahraniční investori pôsobiaci v Bielorusku.