Ekonomické aspekty bankového sektora na Slovensku perspektívy bankových systémov v krajinách strednej Európy - Makúch, Jozef, 1953-
Procesy vnútorných zmien v bankovom sektore. Posúdenie vývoja vnútornej štruktúry komerčných bánk. Vývoj miery koncentrácie bankového sektora (1993 - 1996). Podiel subjektu s dominantným postavením (1993 - 1996). Údaje charakterizujúce veľkosť bankového sektora (bilančná hodnota, dilančná hodnota/HDP).