Slovenské hospodárstvo nedoplatí na menovú, ale na fiškálnu krízu - Suďa, Pavol
Trend spomaľovania hospodárskeho rastu SR, ktorý sa začal v štvrtom kvartáli r. 1995. Základný hospodársky rozpor - konflikt menového a reálneho sektora. Potreba sanácie verejných financií. Úloha NBS v súčasnej hospodárskej situácii. Prognóza vybraných hospodárskych ukazovateľov SR.