Stanovy akciovej spoločnosti vzor - Žitňanská, Lucia
Vzor stanov akciovej spoločnosti. Obchodné meno a sídlo spoločnosti. Základné imanie. Orgány akciovej spoločnosti. Valné zhromaždenie. Predstavenstvo. Dozorná rada. Organizačná štruktúra a riadenie spoločnosti. Rezervný fond. Rozdelenie zisku. Zvyšovanie a znižovanie základného imania.