Kazachstan bez ilúzií - Šucha, Jozef
Ekonomická charakteristika Kazachstanu. Geografické rozdelenie na severnú a južnú časť. Vybrané ekonomické ukazovatele. Zahraničné investície. Životná úroveň. Pracovné sily a zamestnanosť. Mena a financie. Zahraničný obchod. Podnikateľské a investičné prostredie. Dane obchodných spoločností. Slovensko-kazašské vzťahy. Praktické rady pre podnikanie v Kazachstane.