Investičnú a rozvojovú banku pravdepodobne čoskoro získa Slovenská poisťovňa - Kovalčík, Ján
Novým majiteľom Investičnej a rozvojovej banky bude pravdepodobne slovenský subjekt, s najväčšou pravdepodobnosťou Slovenská poisťovňa. Akcie IRB sú prakticky bezcenné. Pokles trendu rušenia účtov klientov. Kvalita aktív IRB sa podľa V. Masára nezhoršila. Otázka fúzií bánk.